PASTE 2019 - CADOURI DE LA IEPURAS !!!

Stimati Colegi,

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Iepurasul cel Istet s-a gandit sa ne faca o surpriza placuta si anul acesta, asa ca ne va oferi tichete valorice de la Edenred, in valoare de 100 lei/membru de sindicat!

CONVOCARE ADUNARE GENERALA

Comitetul Sindical anunta Convocarea Adunării Generale a membrilor de sindicat in data de 11.04.2019 orele 14:00, Amfiteatrul 2 - Subsol, Facultatea de Medicină Generala, Eroii Sanitari nr.8.

PARTY 8 MARTIE 2019

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2019, o masă festivă, în cinstea colegelor noastre, pentru a le arăta preţuirea de care se bucură din partea noastră!

TICHETE VALORICE DE CRACIUN!

Avem vesti imbucuratoare de la Mos Craciun!

ACORDARE AJUTOR RECHIZITE

Comitetul Sindical, in sedinta din 17.10.2018 a hotarat Acordarea unui ajutor pentru rechizite scolare membrilor de sindicat care au in ingrijire copii incadrati intr-o forma de invatamant (primar-gimnazial-liceal) si care se confrunta cu probleme financiare.

VOUCHERE DE VACANȚĂ

Stimati Colegi,

In perioada următoare Conducerea U.M.F. va distribui pe facultăți tuturor angajaților vouchere de vacanță in valoare de 1450 lei (impozabili).

ANUNT IMPORTANT

Stimati colegi,

Vă aducem la cunoștință următoarele:
1. in urma Hotărârii Adunării Generale din 30.10.2017, noua componență a COMITETULUI SINDICAL este:
PRESEDINTE - ION OCTAVIAN DOAGĂ
VICEPRESEDINTI - IOAN MIRCEA POPA, LEON ZĂGREAN, ECATERINA BRÂNZARU
MEMBRI COMITET - EUGEN RADU, HORIA PĂUNESCU, LILIANA DUMITRESCU, PETCHI GEANINA, CORINA DOROBANȚU
In acest sens s-a pronunțat și Judecătoria Sect. 5 prin sentința civila nr.31 din 14.12.2017 (dosar nr.26771/302/2017)

MOD CALCUL SALARIU 2018

Documentul emis de Ministerul Educatiei Nationale care are menirea de a explica anumite aspecte din Legea salarizarii 153/2017, de ex. cum se ia in considerare vechimea in invatamant, cum se face salarizarea la PO si cumul, cum se citesc grilele din anexe pentru cele trei categorii de personal Didactic de predare si conducere, didactic auxiliar conducere si executie si nedidactic.

Informare Sedinta Senat 26.03.2014

Sedinta senatului universitar din 26.03.2014 a inclus 3 puncte.

1.Validarea concursurilor universitare.

8 MARTIE - ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Organizatia noastra ureaza tuturor femeilor membre de sindicat un sincer si calduros LA MULTI ANI, cu FERICIRE si IMPLINIRE SUFLETEASCA ! Ne face placere sa anuntam decizia Comitetului Sindical de a oferi cate un carnet de tichete valorice in valoare de 50 lei fiecarei membre de sindicat cu o vechime mai mare de 6 luni in organizatie, ca un mic simbol al pretuirii de care se bucura in organizatia noastra.

Emite conţinut