Skip to Content

ACTIUNE PASTE 2024

Stimați Colegi,

Avem plăcerea să vă informăm cu privire la decizia Comitetului Sindical de acordare de tichete valorice de la Edenred cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în valoare de 200 lei/membru de sindicat!

ORGANIZARE EVENIMENT FESTIV 8 MARTIE 2024

Stimate Colege si stimati Colegi,

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2024, un eveniment festiv, în cinstea colegelor noastre, pentru a reintări preţuirea si dragostea de care se bucură din partea noastră! Evenimentul este programat in data de 8.03.2024 la Victoriei Ballroom, cu începere de la orele 19:00 (https://www.facebook.com/victorieiballroom/)
La fel ca si in alte ocazii similare, pe parcursul evenimentului, se va desfășura un concurs tip tombola cu premii în tichete cadou, pentru colegele noastre.

ACORDARE TICHETE SOCIALE CRACIUN 2023

Dragi Colegi,

Imi face deosebită plăcere să vă comunic că Moș Crăciun ne-a trimis și anul acesta, prin spiridușii lui, câte un mic cadou pentru a ne ajuta să pregătim cât mai bine Sărbătorile de Iarnă, care bat la usă! Cadourile sunt sub formă de tichete valorice de la Edenred, în valoare de 300 lei/membru de sindicat si 150 lei/copil minor!

ACORDARE SPRIJIN FINANCIAR RECHIZITE

Stimati Colegi,

 
Cu ocazia noului inceput de an scolar/universitar, va urez MULT SUCCES, SANATATE si VOIE BUNA!
Totodata, in urma propunerii colegilor din COMITETUL SINDICAL, am decis acordarea unui ajutor pentru rechizite scolare membrilor de sindicat care au in ingrijire copii incadrati intr-o forma de invatamant (primar-gimnazial-liceal) si care se confrunta cu probleme financiare.

PETRECERE 8 MARTIE - EDITIA 2023

Comitetul Sindical dorește să mulțumească SPONSORILOR NOSTRI care in acest an au fost alături de noi pentru desfășurarea Celei de-a 3-a ediții a Serbării Zilei de 8 martie – Ziua Doamnelor noastre, membre ale Sindicatului!

Dacia Plant - magazin online cu suplimente nutritive

ACORDARE TICHETE CRACIUN 2022

Dragi Colegi,
S-a dus vestea că Moș' Crăciun a trecut cu bine pandemia iar spiridușii lui ne-au spus că iată, și anul acesta, ne pregătește cadouri după cum știe numai el!

ACORDARE AJUTOR FINANCIAR PENTRU RECHIZITE

COMITETUL SINDICAL a decis acordarea unui ajutor pentru rechizite scolare membrilor de sindicat care au in ingrijire copii incadrati intr-o forma de invatamant (primar-gimnazial-liceal) si care se confrunta cu probleme financiare.
Ajutorul este in valoare de 150 lei/copil sub forma de tichete valorice sau virament bancar.

ANUNT PASTE 2022

Stimați Colegi,

Tinând cont de situația dificilă determinată de creșterea generalizată a prețutilor, Adunarea Generală din data de 7.04.2022 a decis acordarea de tichete valorice de la Edenred cu ocazia Sarbatorilor Pascale, în valoare de 250 lei/membru de sindicat!

ALEGERI GENERALE 2022 - REZULTAT

In data de 7 Aprilie 2022, cu ocazia Adunării Generale, a fost aleasă in conformitate cu prevederile statutare, noua conducere a Sindicatului, după cum urmează:

PREȘEDINTE:
DOAGĂ ION-OCTAVIAN

VICEPREȘEDINȚI:
1. BRÎNZARU ECATERINA
2. POPA IOAN-MIRCEA
3. PĂUNESCU HORIA

MEMBRII COMITET:
1. MARDARU MARIOARA
2. PETCHI GIANINA
3. DUMITRESCU LILIANA
4. ILINCA RADU
5. RADU EUGEN

A DOUA CONVOCARE ADUNARE GENERALA

Stimati Colegi,
Dat fiind ca la Adunarea Generală din 28 Martie nu a fost întrunit cvorumul conform statutului, Comitetul Sindical convoacă a doua oară sedința Adunării Generale in data de 7 Aprilie, orele 16:00, la Facultatea de Medicină din Eroii Sanitari nr.8, Amfiteatrul Istoria Medicinei, et.1. 

Emite conţinut