Skip to Content

Stimate Coleg,

Bine ai venit pe pagina organizatiei noastre!

Te încurajam să te alaturi celor care îşi propun să promoveze calea dialogului social pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă în această instituţie. Prin acest site, organizaţia nostră îşi propune să asigure membrilor săi o platformă solidă de informare și comunicare destinată promovării intereselor colective ale personalului academic.

Perfectarea acestei metode cibernetice este condiţionată însă de nivelul de implicare a fiecărui membru. Opiniile si sugestii venite din partea membrilor constituie singurul mecanism real de imbunătățire a platformei noastre.

In incheiere Comitetul Sindical vă urează succes în activitatea profesională şi un an universitar cât mai bun!

 Octavian Doagă,
 sef lucrari, dr.
 presedinte
 SPDUMFCD

PASTE 2019 - CADOURI DE LA IEPURAS !!!

 

Stimati Colegi,

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Iepurasul cel Istet s-a gandit sa ne faca o surpriza placuta si anul acesta, asa ca ne va oferi tichete valorice de la Edenred, in valoare de 100 lei/membru de sindicat! 

CONVOCARE ADUNARE GENERALA

Comitetul Sindical anunta Convocarea Adunării Generale a membrilor de sindicat in data de 11.04.2019 orele 14:00, Amfiteatrul 2 - Subsol, Facultatea de Medicină Generala, Eroii Sanitari nr.8. 

PARTY 8 MARTIE 2019

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2019, o masă festivă, în cinstea colegelor noastre, pentru a le arăta preţuirea de care se bucură din partea noastră!

TICHETE VALORICE DE CRACIUN!

Avem vesti imbucuratoare de la Mos Craciun! 
Emite conţinut