Skip to Content

Stimate Coleg,

Bine ai venit pe pagina organizatiei noastre!

Te încurajam să te alaturi celor care îşi propun să promoveze calea dialogului social pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă în această instituţie. Prin acest site, organizaţia noastră îşi propune să asigure membrilor săi o platformă solidă de informare și comunicare destinată promovării intereselor colective ale personalului academic.

ACTIUNE PASTE 2024

Stimați Colegi,

Avem plăcerea să vă informăm cu privire la decizia Comitetului Sindical de acordare de tichete valorice de la Edenred cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în valoare de 200 lei/membru de sindicat!

ORGANIZARE EVENIMENT FESTIV 8 MARTIE 2024

Stimate Colege si stimati Colegi,

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2024, un eveniment festiv, în cinstea colegelor noastre, pentru a reintări preţuirea si dragostea de care se bucură din partea noastră! Evenimentul este programat in data de 8.03.2024 la Victoriei Ballroom, cu începere de la orele 19:00 (https://www.facebook.com/victorieiballroom/)
La fel ca si in alte ocazii similare, pe parcursul evenimentului, se va desfășura un concurs tip tombola cu premii în tichete cadou, pentru colegele noastre.

ACORDARE TICHETE SOCIALE CRACIUN 2023

Dragi Colegi,

Imi face deosebită plăcere să vă comunic că Moș Crăciun ne-a trimis și anul acesta, prin spiridușii lui, câte un mic cadou pentru a ne ajuta să pregătim cât mai bine Sărbătorile de Iarnă, care bat la usă! Cadourile sunt sub formă de tichete valorice de la Edenred, în valoare de 300 lei/membru de sindicat si 150 lei/copil minor!

ACORDARE SPRIJIN FINANCIAR RECHIZITE

Stimati Colegi,

 
Cu ocazia noului inceput de an scolar/universitar, va urez MULT SUCCES, SANATATE si VOIE BUNA!
Totodata, in urma propunerii colegilor din COMITETUL SINDICAL, am decis acordarea unui ajutor pentru rechizite scolare membrilor de sindicat care au in ingrijire copii incadrati intr-o forma de invatamant (primar-gimnazial-liceal) si care se confrunta cu probleme financiare.
Emite conţinut