Skip to Content

Stimate Coleg,

Bine ai venit pe pagina organizatiei noastre!

Te încurajam să te alaturi celor care îşi propun să promoveze calea dialogului social pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă în această instituţie. Prin acest site, organizaţia nostră îşi propune să asigure membrilor săi o platformă solidă de informare și comunicare destinată promovării intereselor colective ale personalului academic.

Perfectarea acestei metode cibernetice este condiţionată însă de nivelul de implicare a fiecărui membru. Opiniile si sugestii venite din partea membrilor constituie singurul mecanism real de imbunătățire a platformei noastre.

In incheiere Comitetul Sindical vă urează succes în activitatea profesională şi un an universitar cât mai bun!

 Octavian Doagă,
 sef lucrari, dr.
 presedinte
 SPDUMFCD

PASTE 2020 - IEPURASUL IZOLAT

Datorită condițiilor neprielnice generate de starea de criză actuală, se amână acordarea tichetelor de Paste până la încheierea stării de urgență și reluarea activității normale.
 

Pană atunci, vă doresc Multă Sănătate și Putere de a răzbate toate dificultățile!

 

PASTE FERICIT!

MULTUMIRI SPONSORILOR NOSTRI

Comitetul Sindical dorește să  mulțumească sponsorilor noștri care și in acest an au fost alături de noi pentru desfășurarea Celei de-a doua ediții a Serbării Zilei de 8 martie – Ziua Doamnelor membre ale Sindicatului nostru.

SPONSOR PRINCIPAL - DACO MEDICAL

PARTY 8 MARTIE 2020

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2020, o masă festivă, în cinstea colegelor noastre, pentru a le arăta, ca și anul trecut, preţuirea de care se bucură din partea noastră! Evenimentul este programat in data de 6.03.2020

TICHETE VALORICE DE CRACIUN! ***2019***

Vine-vine Mos Craciun, mereu darnic si prea bun! 
Emite conţinut