Skip to Content

ORGANIZARE EVENIMENT FESTIV 8 MARTIE 2024

Stimate Colege si stimati Colegi,

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2024, un eveniment festiv, în cinstea colegelor noastre, pentru a reintări preţuirea si dragostea de care se bucură din partea noastră! Evenimentul este programat in data de 8.03.2024 la Victoriei Ballroom, cu începere de la orele 19:00 (https://www.facebook.com/victorieiballroom/)
La fel ca si in alte ocazii similare, pe parcursul evenimentului, se va desfășura un concurs tip tombola cu premii în tichete cadou, pentru colegele noastre.

Participarea este gratuita pentru toti membri de sindicat!

Accesul la eveniment se va face strict pe baza Biletelor de Participare, ce vor fi distribuite începând cu data de 19 Februarie, prin dna Gina Brinzaru (tel. 0722597640), in Eroii Sanitari nr.8, Facultatea de Medicina Generala, Biroul Inventariere, subsol.

Pot participa si insotitori (care nu sunt membri de sindicat) pentru care vor fi puse la dispozitie Bilete de Participare contra cost, 300 lei de persoana.

Pentru colegele, membre de sindicat, care nu pot participa la eveniment, se vor acorda tichete cadou in valoare de 100 lei. Aceste vor putea fi ridicate tot de la dna Gina Brinzaru, căreia îi mulțumim pentru amabilitatea de a ne ajuta!