Skip to Content

VOUCHERE DE VACANȚĂ

Stimati Colegi,

In perioada următoare Conducerea U.M.F. va distribui pe facultăți tuturor angajaților vouchere de vacanță in valoare de 1450 lei (impozabili).

Voucerele de vacanta se ridica personal, de la locatia desemnata de către conducerea U.M.F. Daca planuiți o vacanta in Romania si vreți sa folosiți voucherele, trebuie sa contactați servicul hotelului/pensiunii si sa întrerbați daca primeste voucere de vacanta EDENRED pe suport de hartie (firma de la care UMF a cumparat tichetele). Se pot gasi partenerii EDENRED si pe siteul lor, dar e destul de neprietenoasa interfata.
Aici puteți consulta lista unităților turistice care acceptă aceste vouchere (parteneri EDENRED - ticket vacanță pe suport hârtie).
Daca agentul turistic accepta voucherul, atunci cand se face plata pentru sejur, se dau voucherele, plus diferenta de bani, daca pretul sejurului este mai mare. Daca pretul este mai mic, se opresc un numar corespunzator de tichete din carnetul de vouchere (in val de 50 lei x 29 = 1450).
De exemplu, daca sejurul costa 1220 lei, se vor putea plati 1200 lei prin 24 tichete din carnet, restul de 21 de lei se achita numerar.
Pentru vouchere se opreste impozit de 10% pe statul de salariul din luna in care se face darea in primire. 
 
Voucherele nu poate fi folosite decat nominal (cu buletinul), deci nu poate fi transferat altei persoane!
 
Vă dorim concediu plăcut!