TICHETE VALORICE DE CRACIUN! ***2019***

Vine-vine Mos Craciun, mereu darnic si prea bun!
Si anul acesta, dat fiind ca fiecare din noi, am muncit cu sarg si spor, Mosul ne va oferi tichete valorice de la Edenred, in valoare de 200 lei/membru de sindicat si 100 lei/copil! "

Asa cum am procedat si cu alte ocazii, ridicarea tichetelor se va putea face incepand cu data de 12.12.2019, orele 10:00 dupa cum urmeaza:
1. la M.G. - dna Corina Dorobantu - tel. 0762.955.257 (cei care au punct de lucru la MG Eroii Sanitari
2. la Rectorat - dna Ecaterina Brinzaru tel. 0722.597.640 (cei care au punct de lucru in alte locatii).

IMPORTANT!
- Pentru ridicarea tichetelor ESTE NECESARA prezentarea unui act de identitate din partea beneficiarului precum si plata la zi a cotizatiei, iar pentru copiii membrilor de sindicat, este necesar prezentarea Certificatului de Nastere (copie).
- Cei care din motive independente de ei nu figureaza pe lista membrilor de sindicat furnizata de Serviciul Salarizare Personal vor completa o cerere adresata Serviciului Salarizare Personal, prin care se solicita reincluderea lor in evidenta membrilor de sindicat, astfel incat sa li se poata retine cotizatia pe statul de plata (1% din salariul de baza, conform statutului).
- De asemenea, va reamintim ca numai membrii cu o vechime mai mare de 6 luni (de la data semnarii Declarariei de Adeziune) pot beneficia de acest cadou, dat fiind ca eforturile Mosului se bazeaza exclusiv pe contributiile membrilor de sindicat, neavand alte surse de venit!

- Tichetele neridicate pana la data de 12.01.2020 vor fi realocate pentru alte actiuni!