Skip to Content

PASTE 2019 - CADOURI DE LA IEPURAS !!!

 

Stimati Colegi,

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Iepurasul cel Istet s-a gandit sa ne faca o surpriza placuta si anul acesta, asa ca ne va oferi tichete valorice de la Edenred, in valoare de 100 lei/membru de sindicat! 
Asa cum am procedat si cu alte ocazii, ridicarea tichetelor se va putea face incepand cu data de 22.04.2019, orele 11:00 dupa cum urmeaza:
1. la M.G. - dna Corina Dorobantu - tel. 0762.955.257 (cei care au punct de lucru la MG Eroii Sanitari sau in apropiere) 
2. la Rectorat - dna Ecaterina Brinzaru tel. 0722.597.640 (cei care au punct de lucru in alte locatii).

IMPORTANT! 
Va reamintim ca numai membrii cu o vechime mai mare de 6 luni (de la data semnarii Declarariei de Adeziune) pot beneficia de acest cadou, dat fiind ca eforturile Iepurasului se bazeaza exclusiv pe contributiile membrilor de sindicat, neavand alte surse de venit!
Pentru ridicarea tichetelor ESTE NECESARA PREZENTAREA unui act de identitate din partea celui care solicita precum si plata la zi a cotizatiei!
Cei care din motive independente de ei nu figureaza pe lista membrilor de sindicat furnizata de Serviciul Salarizare Personal vor completa o cerere adresata Serviciului Salarizare Personal, prin care se solicita reincluderea in evidenta membrilor de sindicat, astfel incat sa li se poata retine cotizatia pe statul de plata (1% din salariul de baza). 
 
Comitetul Sindical
SPDUMFCD