PARTY 8 MARTIE 2020

Avem plăcerea să vă anunţăm decizia Comitetului Sindical de a organiza, cu ocazia zilei de 8 Martie 2020, o masă festivă, în cinstea colegelor noastre, pentru a le arăta, ca și anul trecut, preţuirea de care se bucură din partea noastră! Evenimentul este programat in data de 6.03.2020
Locul de desfăşurare este Victoriei Ballroom, cu începere de la orele 19:00 (https://www.facebook.com/victorieiballroom/)

Participarea este gratuita pentru toti membri de sindicat !
La fel ca si anul trecut, pentru colegele noastre se va defăşura un concurs tip tombola cu premii în tichete cadou, dar si alte premii surpriză.

Pot participa si insotitori cu conditia achitarii taxei de 175 lei de persoana. Taxa se achita in avans (termen limita 1 Martie 2019) fie direct in contul sindicatului cu specificatia "Party 8 Martie 2020", fie in numerar la Medicina Generala, Eroii Sanitari nr.8, dna Gina Brinzaru, Serviciul Tehnic, fie la Rectorat, dna Elena Tonciu, Serviciul Financiar.
Datele pentru plata sunt:
-----------------------------------------
Nume organizatie: Sindicatul Pers. Did. UMF  Carol Davila