ANUNT PASTE 2022

Stimați Colegi,

Tinând cont de situația dificilă determinată de creșterea generalizată a prețutilor, Adunarea Generală din data de 7.04.2022 a decis acordarea de tichete valorice de la Edenred cu ocazia Sarbatorilor Pascale, în valoare de 250 lei/membru de sindicat!

Ridicarea tichetelor se va putea face incepand cu data de 14.04.2022, orele 10:00 după cum urmează:
1. la M.G. - dna Ecaterina Brinzaru (Gina) - tel. 0722.597.640 (cei care au punct de lucru la MG Eroii Sanitari sau in apropiere)
2. la Rectorat - dra Elena Tonciu tel. 0769.288.254 (cei care au punct de lucru în alte locații).

IMPORTANT!
- Pentru a limita răspândirea bolilor virale, recomandăm ca ridicarea tichetelor sa se faca de către o singura persoana pentru un grup de lucru, pe baza unei liste semnata de toti membri de sindicat din acel grup de lucru sau departament, conform modelului atasat acestui mesaj!

- Pentru ridicarea tichetelor ESTE NECESARA prezentarea unui act de identitate din partea beneficiarului precum si plata la zi a cotizatiei.

- Cei care din motive independente de ei nu figureaza pe lista membrilor de sindicat furnizata de Serviciul Salarizare Personal vor completa o cerere adresata Serviciului Salarizare Personal, prin care se solicita reincluderea lor in evidenta membrilor de sindicat, astfel incat sa li se poata retine cotizatia pe statul de plata (1% din salariul de baza, conform statutului).

- De asemenea, va reamintim ca numai membrii cu o vechime mai mare de 6 luni (de la data semnarii Declarariei de Adeziune) pot beneficia de acest cadou, dat fiind ca eforturile Iepurasului se bazeaza exclusiv pe contributiile membrilor de sindicat, neavand alte surse de venit!

- Tichetele neridicate pana la data de 13.05.2022 vor fi realocate pentru alte actiuni!

Comitetul Sindical vă urează SĂRBĂTORI FERICITE!